Super TKK-dag på karateNM i Bergen

Nikolai ble Norgesmester etter en fantastisk finalekamp. Sterke prestasjoner av alle våre som var med og vi endte med en gull, en sølv og to bronse i årets NM!

Det startet egentlig ganske  dårlig da to av våre 8 fightere, Alex og Amber, måtte melde sykdomsforfall og Kirsten ikke kom forbi innveiingen. Men de fem gutta som stilte til start på søndagen gjorde en fantastisk innsats. Joakim var først ute og møtte en svært vanskelig utøver fra Asker som sikkert har 20 ganger mer stevneerfaring enn vår mann, men det ble en helt jevn kamp som stod og vippet, Joakim tapte 1-3 og var ute. Sebastian vant de innledende kampene og tok seg til finalen, tapte den men kunne reise hjem med en sterk sølvmedlalje fra NM; KJEMPEBRA! Thomas vant innledende runde og gikk en jevn og god kamp om finaleplassen som endte 0-2. Bronse til Thomas!

Og så ble det virkelig spennende: Nikolai var i finalen mot Rakhman Ismailov fra Haugesund. Rahkman har alltid vært i toppen i Norge i denne klassen og sist de møttes tapte Nikolai 1-10. Men Nikolai har brukt tiden godt  og gikk knallsterkt med super timing, ledet kampen hele veien og vant med resultat 6-6 (Nikolai vant da på første poenget). GULL TIL NIKOLAI!  Like etterpå var Martin i sving mot en kar som nettopp fikk bronse i Ishøj Cup, Skandinavias beste karatestevne, og det en usannsynlig spennende kamp som stod og vippet til siste sekund. Resultat 2-3 og tap, men det var på millimeteren, Martin var inne med en 3-poenger på slutten, den ble dessverre markert av bare en av dommerne, men men, knallsterkt av Martin og bronse her også!

Det ble en moro tur til Bergen, med mye gøy for både lagledere og deltagere. Vi endte til slutt som klubb nr 13 på medaljestatistikken (av 33 klubber) og reiste godt fornøyde hjem. Nikolai vant klubbens 7.NM-gull gjennom tidende 🙂