Barn og karate i TKK

 

I TyholmenKK har vi barnegrupper 8-12 år. Vi følger idrettsforbundets anbefalinger og kombinerer lek og moro med det å lære bevegelsesmønstre grunnleggende for karate. Vår erfaring er at barna liker å bli stilt krav til, liker å bli utfordret på konsentrasjon og fokuseringsevne og liker å mestre nye fysiske ferdigheter, så lenge rammen rundt er trygghet, og så lenge hovedformen er at det skal være gøy. Har du spørsmål: kontakt klubbens barnetreneransvarlig på tlf 90685158.


Fritidskortet

Dette kortet, fra Arendal kommune, betaler opptil 1000,- for en fritidsaktivitet pr halvår. Betaling med faktura i januar og i juli.
Ønsker du å benytte deg av dette må du først melde deg inn som medlem på hjemmesiden her under «bli medlem», og fylle ut avtalegiroskjemaet du da får tilsendt på epost og levere dette skjemaet til treneren din i klubben. Da er du medlem i klubben.
Dersom du bor i Arendal og vil benytte deg av tilbudet om fritidskort kan du ta kontakt med nestleder@tyholmenkarate.no . Du vil da få tilsendt en faktura.
Gå inn på https://Arendal.friskus.com på Arendal kommune sin hjemmeside, «hent ditt fritidskort her». Betal så fakturaen fra Tyholmen karate her. Du kan få hjelp av kommuneansatte; bl a Anne Marit Hasslund.