LagNM og Norgescup

LagNM / Norgescup i Oslo 25.november. Det var et flott arrangert stevne, i kumite var nivået og deltagelsen knallbra med lang vei til medaljene. Sarpsborg karateklubb ble kåret til stevnets beste.  Tyholmen var med som eneste klubb fra Sørlandet, stilte med en flott 5-mannstropp og fikk med oss en sølv og 3 bronse hjem.

Det startet med en ganske lettkjøpt sølv i lag-kata for Sebastian, Martin og Nikolai etterfulgt av at Nikolai fikk med seg bronsen i individuell kata også. Supert at vi er med her og viser at vi er en av klubbene i Norge som stiller med bra kata-utøvere.

I lagkumite var Sebastian-Martin-Nikolai med igjen, mange kamper her, og også her ble det bronse; denne gangen etter at gutta til slutt slo Skedsmo i bronsefinalen, sterk seier av Nikolai her 5-0 var avgjørende.

I de individuelle kumiteklassene var det kjempenivå i alle klasser. I Norgescupen er det ikke vektklasser så alle i samme aldersgruppe stiller i samme klasse. Moro å få prøvd seg mot de aller beste i landet og mye fint å se av alle våre; Sebastian, Martin, Nikolai og Alex. Moro å se Alex gå mot de beste senior- karatenavnene i Norge selvom kampene endte med tap. Nikolai viste at kumitetreningen bærer frukter; stor utvikling i kumiten til Nikolai nå; og etter flere flotte kamper med seire mot gode utøvere ble det bronse i denne svært sterke klassen. Gratulerer!

Det ble en trivelig tur; Torbjørn og LC som lagledere, og Sofia med som dommer. De åpne kumiteklassene bød på mange knallgode kamper og god underholdning. Dette er et stevne vi gjerne kommer tilbake til 🙂